Logo

Veka PVC icon

Profiel Veka

De huidige architectuurtrends en renovatieprojecten worden gekenmerkt door een grote verscheidenheid aan stijlen. Zowel klassieke herenhuizen, cottages en pastoriewoningen als moderne hedendaagse nieuwbouwwoningen verdienen een voordeur die bij hun huisstijl past. De comfort reeks van Veka omvat de Classics, Tradition, Cottage, Design en Inox stijlen waarin u zeker de perfecte entree voor uw thuis zult vinden.

Stijl gekoppeld aan kwaliteit

Bij De Coninck houdt het niet op als het buitenschrijnwerk geleverd of geplaatst is: Ook daarna kunt u bij uw vakman terecht voor een uitstekende service en nazorg.

Design ten top

Ramen en deuren kleuren u leven. Het aanbod aan kleurafwerkingen is momenteel groter dan ooit. Alle mogelijke natlakken en poederlakken, Houtstructuurfolies. Welke kleur u ook kiest, vindt u steeds de kleur die bij uw ramen past.

Premies of overheidssteun?

Ook in ons land stimuleert de energieprestatieregelgeving (EPB) energiezuinig bouwen. Van uw vakman hoort u hoe u extra bespaart door beter te isoleren. en voor welke premies en overheidssubsidies u in aanmerking komt.

SCHRIJNWERKERIJ DE CONINCK & ZOON

Spoorweglaan 176 - 9120 Melsele
t. 0477 24 41 06

info@deconinckenzoon.be