Logo

Deceuninck PVC icon

Vergroot uw woonplezier

Wat vindt u belangrijk in uw woning? Dat u in de winter kunt genieten van een knusse warmte. In de zomer van een verfrissende koelte. Dat uw interieur volledig naar uw smaak is ingericht. Dat u zich ‘s avonds veilig voelt. Kortom, dat u er comfortabel in kunt leven. Vandaag en morgen.

Hoogwaardig materiaal

Deceuninck profielen bieden een perfect evenwicht tussen energierendement en levenscomfort. Onze oplossing voor uw ramen, deuren en luiken verbeteren uw leefkwaliteit aanzienlijk. Ze bieden uitstekende thermische en akoestische eigenschappen, verbeteren uw veiligheid en zijn in talrijke kleuren beschikbaar.

Stijl gekoppeld aan kwaliteit

De Autentica-ramen komen in vier verschillende stijlen voor: Baroc, Renaissance, Romantic en Arboré. Of u nu kiest voor de verzonken Baroc-ramen, de vooruitspringende Renaissance-balken of de Romantic-kruisvorm of de Adoré houtverbindingslook, telkens geeft u uw huis een opvallende eigen sfeer mee.

Premies of overheidssteun?

Ook in ons land stimuleert de energieprestatieregelgeving (EPB) energiezuinig bouwen. Van uw vakman hoort u hoe u extra bespaart door beter te isoleren. en voor welke premies en overheidssubsidies u in aanmerking komt.

SCHRIJNWERKERIJ DE CONINCK & ZOON

Spoorweglaan 176 - 9120 Melsele
t. 0477 24 41 06

info@deconinckenzoon.be